Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Η ομάδα των Μini Greek Wattys επέστρεψε!

   Μετά από αρκετό καιρό που λείψανε από κοντά μας, η ομάδα που διοργάνωσε και εκτέλεσε με επιτυχία τα πρώτα Greek Wattys άλλα και άλλους μικρότερους διαγωνισμούς, επέστρεψε και μας φέρνει όχι μόνο έναν άλλα τρεις διαφορετικούς διαγωνισμών διηγημάτων!!!

Οι δύο πρώτοι διαγωνισμοί είναι ήδη σε ισχύ και αρκετές όμορφες ιστορίες έχουν γραφτεί για εμάς. Ο πρώτος διαγωνισμός είναι αφιερωμένος στην γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, ο δεύτερος ήταν ένα flash fiction που όμως έχει ολοκληρωθεί και ο τρίτος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Πιο αναλυτικά : 






Διαγωνισμός Νο1 : Love Letters

Τα παλαιότερα χρόνια η επικοινωνία μεταξύ των ερωτευμένων ήταν πολύ διαφορετική από ότι ξέρουμε σήμερα. Ο μόνος τρόπος που υπήρχε τότε ήταν η ανταλλαγή ερωτικών γραμμάτων ή  τα γνωστά σε όλους μας ραβασάκια. Οι παλαιότεροι έζησαν ομολογουμένως σε πιο ρομαντικές εποχές.

Όμως, ήρθε η ώρα να αποδείξουμε ότι κι εμείς μπορούμε να αγγίξουμε την ρομαντική μας πλευρά όταν το θέλουμε. Γι'αυτό, ο διαγωνισμός αυτός έχει ως θέμα τα "Γράμματα Αγάπης".

Περιγραφή θέματος: Μπορείτε να γράψετε ένα ερωτικό γράμμα, ένα γράμμα εξομολόγησης, ένα γράμμα συγνώμης, οτιδήποτε θα έγραφε κάποιος γεμάτος αγάπη (ή και απογοήτευση). Μπορεί να είναι ένα σκέτο γράμμα ή μία ιστορία που ξετυλίγεται με κεντρικό άξονα ένα γράμμα.

Όριο λέξεων: έως 2.500 (περίπου, αν είναι λίγο παραπάνω δεν θα σας μαλώσουμε)

Τρόπος συμμετοχής : δημοσιεύεται την ιστορία στο προφίλ σας προσθέτετε το tag #MGWLL, και αφήνετε σχόλιο με την συμμετοχή σας σε αυτό το κεφάλαιο.

Νικητές θα βγουν από την βαθμολογία της κριτικής επιτροπής αλλά και από την δική σας ψήφο!

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1.Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν όλοι οι χρήστες του Wattpad, ανεξαρτήτως ηλικίας. (αν δεν έχεις wattpad αλλά θέλεις να συμμετέχεις στείλε μας μήνυμα, greekwattys@gmail.com)

2.Η ιστορία πρέπει να δημοσιευθεί ως ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ιστορία και όχι ως μέρος συλλογής.

3.Απαραιτήτως πρέπει να υπάρχει στον τίτλο και στα tags της ιστορίας η ένδειξη #MGWLL. (LL=LoveLetter)


Καλή επιτυχία!!!!


Συμμετοχές μέχρι 1η Φεβρουαρίου 2017!!!!
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ : Κεφάλαιο Διαγωνισμού

Διαγωνισμός Νο2 : Παρασκεύη&13 (έχει λήξει)


Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου ανακοινώσαμε έναν πολύ γρήγορο διαγωνισμό Flash Fiction, τον οποίο όμως δεν προλάβατε πολλοί. Αυτό συνέβη γιατί η διορία ήταν πολύ μικρή, μόλις 2 ημέρες. Δεν πειράζει να έχετε το νου σας γιατί θα επαναληφθούν τέτοιες γρήγορες ενέργειες!

Δυστυχώς εδώ δεν τίθεται θέμα νικητή αφού οι συμμετοχές ήταν μόνο δύο. Σας προτείνουμε όμως να τις διαβάσετε και να αφήσετε τα σχόλια σας διότι τα κορίτσια έγραψαν το κείμενο που διαβάσετε μόλις σε 1 ημέρα!

H συμμετοχή της VasilikiAp , με τίτλο "Συννεφιασμένη Παρασκευή"

















Η συμμετοχή της clevercreator , με τίτλο "Πονεμένη Παρασκευή"

















Σας ευχαριστούμε όλους ιδιαίτερα για την στήριξη και την συμμετοχή σας στους διαγωνισμούς μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου