Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Παρουσίαση βιβλίου "Η κόκκινη βασίλισσα" της Έρσης Λάβαρη




Η αγαπημένη μας συγγραφέας ιστοριών μυστηρίου μας προσκαλεί στην παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου της με τίτλο "Η κόκκινη βασίλισσα". Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στις 19:00 το απόγευμα στο "Αθηναίων Πολιτεία" στο Θησείο. Να είστε όλοι εκεί.

Το πρώτο της βιβλίο, εκδόθηκε από τις εκδόσεις Πηγή πριν ένα χρόνο και έλαβε τις καλύτερες κριτικές. 

"Η εποχή του κυνηγιού" περιγράφει έναν έρωτα διαφορετικό που αναπτύσσεται σε ένα φανταστικό περιβάλλον περιτυλιγμένο με μυστήριο και μάχες. 

Οπισθόφυλλο : Ακούγονται διάφορες φήμες για το δάσος που εκτείνεται πέρα από τα βορειοδυτικά προάστια της μεγάλης πόλης του Κιάπονσκανς. Τα πελώρια δέντρα του, οι απύθμενες λίμνες του και οι απόκρημνες πλαγιές του φιλοξενούν ανεξερεύνητα μυστικά που ακόμη και η επιστημονική κοινότητα της πόλης διστάζει να προσεγγίσει. Όλα, όμως, αλλάζουν μετά την ίδρυση της Σχολής Πειραματικών Σπουδών του Κιάπονσκανς, που οικοδομείται και λειτουργεί στο εσωτερικό του δάσους.

Φιλοπερίεργοι νέοι, θαυμαστές του αγνώστου και της αδρεναλίνης, ηλικίας από δεκαεννέα έως είκοσι δύο ετών, αποφασίζουν να φοιτήσουν στην σχολή με την ελπίδα να ανακαλύψουν κάποια από τα μυστικά της περιοχής. Ανάμεσά τους και οι από χρόνια φίλοι Ντάντε Ρίεσσεν και Λίλιμπεθ Έβερς. Κανένας όμως δεν έχει προβλέψει πως ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος και πιο άμεσος από τις αρχικές εκτιμήσεις της τοπικής κυβέρνησης, προχωρώντας έτσι στην πλήρη έκθεση των φοιτητών σε απειλές που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν ακόμη και στον θάνατο.


Έρση Λάβαρη

Γεννήθηκα στην Αθήνα, όπου και πραγματοποιώ τις σπουδές μου στην Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα πάθη μου είναι η ιστορία και η συγγραφή, και στο μέλλον φιλοδοξώ να ασχοληθώ επαγγελματικά με την αρχαιολογία.
Γράφω κυρίως νουβέλες που ανήκουν στην κατηγορία της αστυνομικής λογοτεχνίας, ενώ δυο από τις πιο πρόσφατες δουλειές μου με τίτλο "Εξαφανισμένη" και "Το Αίνιγμα της Κόκκινης Λίθου" έχουν διακριθεί από τους κριτές των διαγωνισμών "Πέννες Μυστηρίου" και "Ασημένια Σελίδα" αντίστοιχα.
Το πρώτο μου μυθιστόρημα με τίτλο Η Εποχή του Κυνηγιού κυκλοφορεί τώρα από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή (:

Να προσθέσω ότι δημοσιεύει κάποιες από τις ιστορίες της στο προσωπικό της προφίλ στο Wattpad με το όνομα BlomkvistM97. Επίσης, η συλλογή ιστοριών "Ποτέ για πάντα", η οποία περιελάμβανε κι ένα μικρό απόσπασμα από την Κόκκινη βασίλισσα είχε κερδίσει στα βραβεία Greek Wattys 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου