Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Εσύ ξέρεις τι είναι το Νanowrimo;

Καλό μήνα!!!

Έχουμε Νοέμβριο τον μήνα του NanoWrimo...

Δεν ξέρεις τι είναι το NanoWrimo;

Ήρθε η ώρα να μάθεις...


Το όνομα προέρχεται από τις λέξεις National Novel Writing Month και είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ο οποίος τα τελευταία χρόνια μας προσκαλεί κάθε Νοέμβρη να γράψουμε ένα βιβλίο 50.000 λέξεων.

Στο κεντρικό site nanowrimo.org μπορεί οποιοσδήποτε να δημιουργήσει ένα προφίλ, να καταγράφει την πρόοδο του, να βρει πληροφορίες προετοιμασίας όπως σχεδιαγράμματα και          συμβουλές, να επιλέξει την περιοχή του, να συνομιλήσει με άλλους επίδοξους συγγραφείς από την πόλη ή την χώρα του ή ακόμη και να κερδίσει κονκάρδες με τα επιτεύγματα του.

Για να επιτευχθεί πιο εύκολα ο στόχος, βετεράνοι του διαγωνισμού έχουν δημιουργήσει πολέμους λέξεων, θέματα και άλλα μικρά κολπάκια τα οποία μπορείτε να βρείτε εδώ https://nanowrimo.org/forums/word-wars-prompts-sprints .

Γιατί να συμμετάσχει κάποιος στο NanoWrimo;

Εκτός ότι έχεις όλα τα κατάλληλα εργαλεία για να γράψεις ή να ολοκληρώσεις επιτέλους εκείνη την ιδέα που έχεις καταχωνιασμένη στο συρτάρι, είναι ένας καλός τρόπος να πιεστείς και να αφοσιωθείς στην συγγραφή για έναν ολόκληρο μήνα. Σταμάτα να αναβάλλεις την ιστορία που θέλεις να γράψεις, ξεκίνα σήμερα και που ξέρεις μπορεί το επόμενο best seller να είναι το δικό σου βιβλίο!



Δείτε μερικά βιβλία τα οποία γράφτηκαν σε προηγούμενο NanoWrimo :


Υπάρχει επίσημο προφίλ στο Wattpad σχετικό με το NanoWrimo :https://www.wattpad.com/user/WattNaNo

Facebook page : https://www.facebook.com/nanowrimo/






Ελληνική ομάδα Facebook : https://www.facebook.com/NaNoWriMo-Greece-243657052359685/

YouTube : https://www.youtube.com/channel/UCTNHbhIfLSpx_JN_1whC13Q

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου