Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Wattpad - Horror Contest


To Wattpad, σε συνδυασμό με το τηλεοπτικό δίκτυο ΤΝΤ διοργανώνουν έναν διαγωνισμό για ιστορίες τρόμου.

Οι διαγωνιζόμενοι έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν έως 20.000$.

Το ΤΝΤ αναζητά νέες τρομακτικές ιστορίες μέσω του Wattpad. Οι ιστορίες μπορούν να έχουν οποιοδήποτε θέμα αρκεί να είναι τρομακτικές. Τέρατα, φαντάσματα, δολοφόνοι οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε τους κάνει.


Μία κριτική επιτροπή θα επιλέξει τις καλύτερες ιστορίες και έπειτα το κοινό θα αναδείξει μέσω ψηφοφορίας τους 10 φιναλίστ όπου ο καθένας θα κερδίσει 2.000 δολάρια.
Από αυτούς ένας τυχερός νικητής, θα δει την ιστορία του να γίνεται επεισόδιο σε κάποια σειρά τρόμου και το δίκτυο θα αγοράσει το κείμενο του έναντι 20.000 δολαρίων!


Τα νέα ανακοινώθηκαν σήμερα μέσα από το προφίλ του Wattpad στο κοινωνικό δίκτυο Twitter...


Όλα αυτά είναι υπέροχα νέα! Και θα ήταν ακόμη πιο υπέροχα αν μπορούσαμε όλοι να πάρουμε μέρος! Γιατί αν κάποιος διαβάσει λίγο πιο προσεκτικά τους όρους συμμετοχής θα δει ότι εκτός από το ότι οι ιστορίες πρέπει να είναι γραμμένες στα Αγγλικά, κάτι που ήταν αναμενόμενο, ο συγγραφέας της ιστορίας πρέπει να είναι άνω των 18 ΚΑΙ κάτοικος Αμερικής...

Ναι, καλά διαβάσατε η συμμετοχή περιορίζεται μόνο σε εκείνη την μακρινή ήπειρο... Παρόλο που το site είναι πλέον ανεπτυγμένο και σε άλλες χώρες και φέτος έκανε ένα καλό βήμα ανοίγοντας τον ετήσιο συγγραφικό του, διαγωνισμό Wattys σε όλες τις χώρες, δυστυχώς επιμένει να περιορίζει το κοινό των υπόλοιπων διαγωνισμών του.

Έτσι πριν χαρείς και αρχίσεις να ψάχνεις για το θέμα της τρομακτικής σου ιστορίας, δυστυχώς θα πρέπει να μάθεις ότι δεν μπορεί κανείς μας να πάρει μέρος...  :-(


ΥΓ: Αν ζεις στην Αμερική, ή μπορείς να δηλώσεις ότι ζεις εκεί, ορίστε οι πληροφορίες που χρειάζεσαι.. Εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου