Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Ζήσε με ρυθμό - High Strung


   Η νέα ταινία με διεθνή τίτλο "High Strung" και Ελληνικό τίτλο "Ζήσε στο Ρυθμό" έφτασε! Ανήκει στο είδος των ταινιών που αγαπώ γιατί καθώς τις βλέπεις σου εγείρουν την αυτοπεποίθηση και μία αίσθηση ότι τα πάντα είναι δυνατόν να συμβούν!

   Ακολουθώντας πιστά την αρχή των παλαιότερων ταινιών του είδους, όπως Step Up, Honey κλπ, μας δείχνει αρχικά δύο διαφορετικούς φαινομενικά κόσμους, της Ρούμπι, μία νεαρής μπαλαρίνας που φθάνει στην Νέα Υόρκη για να σπουδάσει με υποτροφία σε μία από τις καλύτερες σχολές χορού και του Τζόνι, ενός Άγγλου μουσικού που ζει παράνομα στη χώρα και παίζει βιολί στους διαδρόμους του μετρό για να κερδίσει τα χρήματα που χρειάζεται για τις ανάγκες του. 


   Οι κόσμοι των δύο νέων συγκρούονται όταν βρίσκονται και οι δύο τυχαία στον σταθμό του μετρό ενώ μία μάχη χορού εκτυλίσσεται μπροστά τους. Κάποιοι εκμεταλλευόμενοι την πολυκοσμία προσπαθούν να κλέψουν την τσάντα της Ρούμπι ρίχνοντας την κάτω και ο Τζόνι που βρίσκεται δίπλα της την βοηθάει, αφήνοντας όμως αφύλακτο το βιολί του, το οποίο τελικά του κλέβουν. 

    Ο Τζόνι φεύγει εξοργισμένος και η Ρούμπι τον ακολουθεί προσπαθώντας να τον βοηθήσει, αφού αισθάνεται υπεύθυνη για την κλοπή του βιολιού του. Έτσι, γνωρίζονται καλύτερα και όταν η Ρούμπι μαθαίνει από την σχολή της για τον διαγωνισμό μουσικής και χορού, που πρόκειται να γίνει σε λίγο καιρό, με έπαθλο 25.000 δολλάρια και μία υποτροφία για σπουδές, αποφασίζει να ζητήσει από τον Τζόνυ να συμμετάσχουν μαζί!

   Εκείνος αρχικά αρνείται, όμως η συνέχεια είναι συναρπαστική!!! Το βασικό καστ των ηθοποιών πλαισιώνουν καταπληκτικοί χορευτές και όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις ταινίες δεν θα μπορούσε να λείπει ο έρωτας, ο χορός και η μουσική! Καταπληκτικά χορευτικά και φιγούρες, γρήγοροι ρυθμοί και εδώ θα δείτε πώς εναρμονίζεται το κλασσικό με το σύγχρονο χιπ χοπ!


Μία ταινία που είμαι σίγουρη ότι θα απολαύσετε!!!

(«High Strung»)
Σκηνοθεσία:Μάικλ Ντέμιαν
Παίζουν:: Τζέιν Σέιμουρ, Κίναν Κάμπα, Νίκολας Γκαλιτζάιν, Σονόγια Μιζούνο, Ρίτσαρντ Σαουθγκέιτ, Πολ Φρίμαν, Ίαν Κλίντστγουντ, Κόμφορτ Φίντοκ

Δείτε το τρέιλερ : 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου