Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

JinXed


   Μία γλυκιά αλλά άτυχη έφηβη, η Μεγκ Μερφι υποφέρει από τον νόμο του Μέρφι που λέει ότι "Ότι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει". Το πρόβλημα είναι ότι αυτό δεν είναι απλά κάτι που φαντάζεται για τις ατυχίες που συμβαίνουν στη ζωή της.
     Είναι η πραγματικότητα, αφού όλη της η οικογένεια και οι πρόγονοι τους από το 1914 ήταν άτυχοι. Ο λόγος;
Μα φυσικά μία κατάρα!
    Μία όμορφη νεαρή κοπέλα καταράστηκε τον προ - προ - προ πάππου της Μεγκ σε κακοτυχία και από τότε οι Μέρφι έχουν γεμίσει έναν ολόκληρο τοίχο με άρθρα σχετικά με τις διάσημες κακοτυχίες τους!



   Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της φαίνεται ότι έχουν βρει τον τρόπο να ξεγελούν την τύχη και να τα φέρνουν όλα προς όφελος τους.
Ο μικρότερος αδερφός της έχει γίνει διάσημος από τα βιντεάκια που ανεβάζει στο ίντερνετ με τις αποτυχημένες προσπάθειες του να κάνει κόλπα με το σκειτμπορντ, ο πατέρας τους έχει φτιάξει μία πολύ επικερδή επιχείρηση ανακαλύπτοντας τα πιθανά ελαττώματα νέων προϊόντων και η μητέρα της ας πούμε ότι έμαθε να είναι πάντα προετοιμασμένη για το ακατανόητο.
   Όμως η Μεγκ δεν νιώθει έτσι. Στο σχολείο όλοι την φωνάζουν "τυφώνα - Μέγκ" και όταν γνωρίζει ένα αγόρι που της αρέσει και της δίνει ιδιαίτερη σημασία αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να σπάσει την κατάρα! Χωρίς να υπολογίσει όμως τις συνέπειες!

   Μία πολύ γλυκιά εφηβική ταινία, που κατά την γνώμη μου βλέπεται άνετα κι από μεγαλύτερες ηλικίες, (ναι,δεν είμαι πια έφηβη και μου άρεσε!) και δείχνει την αξία του να μπορείς να εκτιμάς όσα έχεις και να μην είσαι απορροφημένος με τον εαυτό σου. Ίσως γύρω σου να υπάρχουν  άνθρωποι με μεγαλύτερα προβλήματα από τα δικά σου...

 Δείτε το τρέιλερ :



"Νομίζω πως όλοι μας νιώθουμε καταραμένοι κατα καιρούς. Το ερώτημα είναι : Θα το αφήσεις να σε καθορίσει;"


Σκηνοθεσία : Stephen Herek
Σενάριο : Neal Israel, Aury Wallington
Πρωταγωνιστούν : Ciara Bravo, Jacob Bertrand, Elena Kampouris |
Παραγωγή : Nickelodeon 
TV- movie

Επίσης, μπορείτε να την παρακολουθήσετε δωρεάν από το site των goldmovies με Ελληνικούς υπότιτλους ή εδώ ταινία (χωρίς υπότιτλους).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου