Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

To all the boys I've loved before - Η Ταινία

Η δεκαεξάχρονη Λάρα Τζιν, γράφει γράμμα κάθε φορά που ερωτεύεται κάποιο αγόρι. Μέσα σε αυτό το γράμμα ξετυλίγει όλα της τα συναισθήματα και τις σκέψεις, άφοβα χωρίς φίλτρα κι αυτό συμβαίνει γιατί τα γράμματα τα γράφει μεν προς τα αγόρια αλλά δεν πρόκειται να τα ταχυδρομήσει ποτέ.




    Όταν η μεγαλύτερη της αδερφή φεύγει για το κολλέγιο η Λάρα Τζιν μένει μόνη. Δεν έχει ιδιαίτερες παρέες και φίλους στο σχολείο για αυτό περνάει όλα τα Σαββατόβραδα της στο σπίτι με την μικρότερη αδερφή της και ποπ κορν μπροστά από την τηλεόραση.


    Μία μέρα εμφανίζονται την πλησιάζουν τρεις αποδέκτες των παλαιότερων γραμμάτων της κρατώντας τα στο χέρι τους. Ο πρώτος που την πλησιάζει είναι ο Πίτερ, το αγόρι της πιο ξιπασμένης κοπέλας του σχολείου που μόλις έχουν χωρίσει.  Προσπαθεί να την απορρίψει ευγενικά σχετικά με το γράμμα που έλαβε και εκείνη του εξηγεί ότι το γράμμα είναι παλιό και δεν της αρέσει πια.


   Το δεύτερο αγόρι που την πλησιάζει όμως είναι ο Τζος. Ο γείτονας - κολλητός της - προσφάτως πρώην της μεγάλης της αδερφής, για τον οποίο τρέφει κρυφά συναισθήματα και η Λάρα Τζιν. Δεν θέλει να τον αντιμετωπίσει, έτσι φιλάει τον Πίτερ για να τον αποφύγει. Μετά από αυτό ο Πίτερ σκαρώνει ένα σχέδιο. Θα την βοηθήσει να αποφύγει τον Τζος, αν τον βοηθήσει κι εκείνη να κάνει την πρώην του να ζηλέψει.... Πώς; Μα θα γίνουν ψεύτικο ζευγάρι...



   "Περίμενε! Τι συμβόλαιο κάνουν στις αληθινές σχέσεις;

Δεν κάνουν. Εμπιστεύονται..."





Η άποψη μου : 

Μου άρεσε το στόρι, το ντύσιμο της Λάρα Τζιν, η δυναμική της σχέσης των τριών κοριτσιών και το ειδύλλιο με τον Πίτερ. 


Όλη η υπόλοιπη ταινία ήταν εντελώς χλιαρή. Η ερμηνεία της πρωταγωνίστριας ήταν πολύ απαθής, οι σκηνές έντασης δεν ήταν έντονες και γενικά νιώθω ότι θα μπορούσε να γίνει πολύ καλύτερη. Δεν έφτασε καν τα κλασσικά στάνταρ των εφηβικών ταινιών.


Ελπίζω πραγματικά το βιβλίο να είναι καλύτερο.

Δείτε το τρέιλερ : 

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου