Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Διαγωνισμός Συγγραφής Tell Your Story Greece


Η ομάδα των Greek Wattys που το 2015 διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τον πρώτο διαγωνισμό στο Ελληνικό Wattpad, φέτος επέστρεψε δυναμικά προσφέροντας πολλά περισσότερα από ένα απλό αυτοκόλλητο!

Άλλαξαν όνομα και εμφάνιση στο προφίλ τους καθώς και  κάποια από τα μέλη τους. Φέτος, παρόλο που η αρχική ομάδα μένει η ίδια ,στην παρέα προστέθηκαν δύο καθηγήτριες και τέσσερα ακόμη άτομα προσεκτικά επιλεγμένα για να κρίνουν τις 235 ιστορίες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό.
Το καινούργιο όνομα της ομάδας είναι Tell Your Story Greece, (TYS) και προσκαλεί όλους μας να πούμε την δική μας ιστορία μέσα από τα πλήκτρα του υπολογιστή μας.

Οι συμμετοχές γίνονταν δεκτές από αρχές καλοκαιριού μέχρι 31 Ιουλίου και τα αποτελέσματα αναμένονται αρχές Δεκεμβρίου. Τα δώρα εκτός από ένα ξεχωριστό αυτοκόλλητο για κάθε νικητή, θα περιλαμβάνουν και έναν έπαινο συμμετοχής για όλους τους συμμετέχοντες καθώς και 3 μεγάλα δώρα...

Τα δώρα
Ένα συμβόλαιο έκδοσης από τις εκδόσεις ΕΝ ΤΥΠΟΙΣ 
Δύο θέσεις με έκπτωση 50% στα σεμινάρια δημιουργικής γραφής Scripta Manent 
έκπτωση 25% σε όλους τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού ανεξαρτήτως βαθμολογίας &
δύο βιβλία από τις εκδόσεις Ψυχογιός με  τίτλο Οδηγός Συγγραφής του Κυριάκου Αθανασιάδη.

Η ομάδα θα ήθελε να υπενθυμίσει σε όλους τους ακολούθους της ότι λαμβάνει σοβαρά υπόψιν της το περιεχόμενο των ιστοριών και προσπαθεί πάντα να επιλέγει όσο πιο αντικειμενικά γίνεται τις νικητήριες ιστορίες (κάθε ιστορία λαμβάνει τουλάχιστον δύο βαθμολογίες)  και να ευχαριστήσει όλους τους φίλους για την υποστήριξη και την συμμετοχή τους στις προσπάθειες τους!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου