Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Ας κάνουμε ένα Bookmas Party!!!


   Μία νέα ιδέα έρχεται από το εξωτερικό! Ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτυ διαφορετικό από τα άλλα, ειδικά σχεδιασμένο για βιβλιοφάγους!

   Η Hannah Engler, ήθελε οπωσδήποτε να κάνει ένα πάρτυ στο πνεύμα των γιορτών. Όμως ούτε εκείνη ούτε οι φίλοι της είχαν αρκετά χρήματα για ένα κανονικό εορταστικό θέμα, έτσι η Hannah αποφάσισε να μαζέψει τους φίλους της  και να κάνουν κάτι διαφορετικό. Διαβάστε τι έκανε...

   Πρώτα έκανε ένα γρήγορο ξεκαθάρισμα στην βιβλιοθήκη της ξεχωρίζοντας από αυτή βιβλία που είχε διαβάσει και δεν της άρεσαν, βιβλία που της άρεσαν άλλα ήξερε ότι δεν θα ξαναδιάβαζε και βιβλία που είχε παραπάνω από ένα αντίτυπο. Ενθάρρυνε τους φίλους της να κάνουν το ίδιο με τις δικές τους βιβλιοθήκες.

   Έπειτα, οργάνωσε όλα αυτά τα βιβλία ανά κατηγορία, έφτιαξε ετικέτες για κάθε κατηγορία και τα άπλωσε στο σαλόνι της με τρόπο που θύμιζε βιβλιοπωλείο. Τέλος, έβαλε ένα Χριστουγεννιάτικο τζάκι στο Netflix και ετοίμασε καφέ, ζεστό κακάο και πιατέλες με τυριά. Τα είχε όλα έτοιμα και όπως λέει εκείνη "Voila! It was Bookmas and I was Santa!" (μετ. Ορίστε! Ήταν Bookmas και εγώ ήμουν ο Άγιος Βασίλης!)



   Αργότερα, έγραψε ένα άρθρο για αυτή της την εμπειρία στο BookRiot. Εκεί μας λέει ότι ξεκίνησε να χιονίζει καθώς περίμενε τους καλεσμένους της και έτσι ένα event που σχεδιάστηκε απλά ως μία γρήγορη ανταλλαγή βιβλίων κατέληξε σε μία πολύωρη μάζωξη βιβλιόφιλων όπου κρατούσαν από ένα βιβλίο στο ένα χέρι και μπρι στο άλλο. Διαμάχες σχετικά με βιβλία που οι μισοί λάτρευαν και κάποιοι άλλοι μισούσαν, ανεπιθύμητα βιβλία που βρήκαν καινούργια σπίτια και μία ζεστή ατμόσφαιρα έστεψε αυτό το πάρτυ με απόλυτη επιτυχία!

   Μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο με την εμπειρία της Hannah από αυτό το πάρτυ εδώ!

   Για εμένα, αυτή είναι μία πολύ καλή ιδέα για πάρτυ αλλά καλύτερα να περιμένετε για μία άλλη διαφορετική ημέρα και όχι για τα Χριστούγεννα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου