Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Mini Greek Wattys Love Edition


Ο Φεβρουάριος πλησιάζει και μαζί του φέρνει την γιορτή των ερωτευμένων!

Στις 14 Φεβρουαρίου θα γιορτάσουμε τον θεό του έρωτα που μας στοχεύει με τα βέλη του αλλά είτε είμαστε ερωτευμένοι είτε όχι το σίγουρο είναι ότι θα μπορούμε να γιορτάσουμε διπλά (ή τριπλά)!


Η ομάδα των Greek Wattys 2015 αποφάσισε οι νικητές της Ρομαντικής κατηγορίας των πρώτων Ελληνικών Βραβείων του Wattpad να ανακοινωθούν στις 14 Φεβρουαρίου, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Επίσης, ξεκίνησε ένα νέο βιβλίο στο προφίλ του διαγωνισμού το οποίο εγκαινιάζεται με ένα Διαγωνισμό για ιστορίες μικρού μήκους με βασικό θέμα τον έρωτα! Ξέρω, το θέμα αυτό είναι πολύ - γραμμένο και πολύ - διαβασμένο, όμως ο έρωτας σε όλες του τις μορφές υπάρχει παντού γύρω μας, ήταν αδύνατον λοιπόν να λείπει από τα Greek Wattys!

Το ιδιαίτερο με αυτόν τον διαγωνισμό είναι ότι όσοι αποφασίσουν ότι θέλουν να λάβουν μέρος, θα πρέπει να σκεφτούν και να γράψουν την ιστορία τους μέσα σε 7 μέρες!!! Καλά διαβάσατε ΕΦΤΑ μέρες!!!
Όπως καταλαβαίνετε αυτός θα είναι ένας διαγωνισμός εξπρές καθώς οι νικητές αναμένετε να ανακοινωθούν (ανάλογα με τις συμμετοχές) επίσης στις 14 Φεβρουαρίου 2016...

Το δεύτερο διαφορετικό με αυτόν τον διαγωνισμό είναι ότι υπάρχουν συγκεκριμένα θέματα που προτείνετε να ακολουθήσουν οι συμμετέχοντες! Τα θέματα αυτά, καθώς και οι κανόνες και ο τρόπος συμμετοχής  αναφέρονται αναλυτικά στο κεφάλαιο Mini Greek Wattys Love Edition του βιβλίου "Μικροί διαγωνισμοί"!!!

Μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες και να δηλώσετε συμμετοχή για τον νέο μας διαγωνισμό ΕΔΩ!!!!

Η ομάδα των Greek Wattys σας εύχονται Καλή Επιτυχία!!!!

{ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τους νικητές των Greek Wattys 2015 : Να ελέγχετε τα μειλ σας γιατί τις επόμενες μέρες θα σας αποσταλούν το εξώφυλλο με το αστεράκι του νικητή και το αναμνηστικό για την συμμετοχή σας!
Όσοι δεν μας έχετε στείλει μέιλ, να το κάνετε άμεσα. Ευχαριστώ!}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου