Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Αγάπα σαν να μην υπάρχει αύριο


Μέχρι τώρα πρέπει να έχετε καταλάβει ότι μου αρέσουν πολύ οι ρομαντικές ταινίες! Έτσι, μόλις είδα την διαφήμιση της Lacta για αυτή την ταινία ήξερα ότι αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα δω.

Η προηγούμενη ταινία (Η αγάπη έρχεται στο τέλος) που είχε βγάλει η ίδια γλυκιά εταιρία μου άρεσε αρκετά οπότε γιατί να μην μου αρέσει και αυτή;

Η προβολή της ταινίας ξεκίνησε στις 4 Ιανουαρίου αποκλειστικά από το site της Lacta και έχει ήδη πάνω από 700.000 views.


Αν σήμερα ήταν η τελευταία μέρα που θα την δεις... Αν τώρα είναι η τελευταία σου ευκαιρία να τον πλησιάσεις... Αν αυτή είναι η τελευταία φορά που θα τσακωθείτε... Θα βιαζόσουν να φύγεις για την δουλειά; Θα φοβόσουν πως δεν του αρέσεις; Θα σκεφτόσουν τον εγωισμό σου;
Επειδή ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω... Αγάπα, σαν να μην υπάρχει αύριο!  Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει η νέα καμπάνια της αγαπημένης μας Lacta με τίτλο «Αγάπα σαν να μην υπάρχει αύριο» .
Source: http://www.alimosonline.gr/9527-%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CF%80%CE%B1-%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7-lacta
Πρωταγωνιστές είναι ο αρχιτέκτονας, Μάρκος (Ορφέας Αυγουστίδης) και η καθηγήτρια φλαμένγκο, Μαρίνα (Ευγενία Δημητροπούλου).
Γνωρίζονται τυχαία στο κτίριο που εργάζονται, ερωτεύονται κεραυνοβόλα και στην ταινία βλέπουμε την γνωριμία τους και την ζωή τους αφού έχουν παντρευτεί. Ένα ανοιξιάτικο πρωί ο Μάρκος φεύγει τρέχοντας, σχεδόν χωρίς ούτε καν να χαιρετήσει την γυναίκα του, για να προλάβει την πτήση  για το Κατάρ, όπου έχει μία σημαντική συνάντηση για δουλειά. Λίγο αργότερα η Μαρίνα πεθαίνει μόνη στη στάση του λεωφορείου έξω από το σπίτι τους.

Οι μήνες περνούν αλλά οι πληγές δεν είναι εύκολο να κλείσουν. Στη δουλειά του όλα πηγαίνουν τέλεια, αφού η συνάντηση που είχε ήταν σημαδιακή για την ανέλιξη της καριέρας του. Η απουσία της Μαρίνας όμως τον οδηγεί στα όρια της κατάθλιψης και δεν τον αφήνει να ζήσει τίποτα από όσα θα ήθελε. Ένα βράδυ καταλήγει μεθυσμένος σε ένα μπαρ. Συνομιλώντας με τον μπαρμαν (Τάσος Νούσιας), εύχεται να μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω για να διορθώσει τα λάθη που έκανε στη σχέση του. Το επόμενο πρωί κερδίζει 24 ώρες μαζί της για να της πει όλα όσα δεν πρόλαβε.

Ο χρόνος, η μοίρα και η σημασία που δίνουμε στους ανθρώπους που μας αγαπάνε αποτελούν το θέμα αυτής της νέας ταινίας. Αγάπα σαν να μην υπάρχει αύριο, μας προτείνει η Lacta, γιατί πραγματικά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είναι η τελευταία φορά που θα δεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Η ταινία, προς το τέλος κρύβει μία έκπληξη! Δεν μπορείς να δεις το τέλος της, χωρίς την δική σου παρέμβαση.

Το τρέιλερ της ταινίας :





"Μην αφήσεις στιγμή να χαθεί και αγάπα σαν να μην υπάρχει αύριο..."

Πίσω από την ταινία κρύβονται οι συντελεστές της ιντερνετικής σειράς της Lacta "Κάνε το βήμα". Το σενάριο υπογράφει η Μυρτώ Κοντοβά και την σκηνοθεσία ο Χρήστος Νικολέρης. Παραγωγή Foss Productions. Τα γυρίσματα έγιναν στην Αθήνα και στις Σπέτσες.

Διάρκεια ταινίας : 42 λεπτά

Πρωταγωνιστές: Ορφέας Αυγουστίδης, Ευγενία Δημητροπούλου, Τάσος Νούσιας.
Σενάριο : Μυρτώ Κοντοβά
Σκηνοθεσία : Χρήστος Νικολέρης


Εσύ τι θα έκανες αν ήξερες ότι έχεις μόνο 24 ώρες με το αγαπημένο σου πρόσωπο;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου