Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Little Bird by marissa-lynn


Διάλεξα να διαβάσω αυτή την ιστορία ως μέρος της ευρύτερης περιήγησης μου στις άγνωστες ακόμη για μένα πτυχές του Wattpad...

Η ιστορία είναι γραμμένη στα αγγλικά και είναι ένα Fanfiction του Harry Potter.


Έχει πάνω από 2 εκατομμύρια αναγνώσεις, 63 χιλιάδες ψήφους και αμέτρητα σχόλια...

Ας δούμε λοιπόν τι μας λέει αυτή η ιστορία...








Στην αρχή ακολουθούμε την Evelyn Hawkings, μια καινούργια μαθήτρια στο Hogwarts. Η Evelyn όμως, δεν είναι πρωτοετής αλλά μεταφέρεται από το σχολείο θηλέων Beaubaxtons στο 5ο έτος των μαγικών σπουδών της γιατί η θεία της και μοναδική κηδεμόνας της θεώρησε ότι εκεί θα ήταν πιο ασφαλής.

Η πρώτη της εντύπωση για το σχολείο ξεκινά πριν ακόμη φτάσει εκεί καθώς στην Διαγώνιο Αλέα έχει μια όχι και τόσο ευχάριστη συνάντηση με τον Ντράγκο Μαλφόι. Αμέσως καταλαβαίνει ότι η φοίτηση της στο Hogwarts ίσως να μην ήταν και τόσο καλή ιδέα τελικά. Παρ'όλα αυτά ξεκινά την καινούργια της χρονιά με ακόμη έναν κακό οιωνό αφού το καπέλο της επιλογής την τοποθετεί στο Σλίθεριν, τον μοναδικό κοιτώνα που δεν ήθελε με τίποτα να πάει...

Στην πορεία της ιστορίας, βλέπουμε και  την μεριά του Ντράγκο Μαλφόι και παρακολουθούμε τα συναισθήματα και τις πράξεις και των δύο καθώς ερωτεύονται. Εκτός από την σταδιακή ιστορία της αγάπης τους, η ιστορία ακολουθεί το πέμπτο κυρίως αλλά και τα επόμενα δύο βιβλία της σειράς της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ, καθώς o Μαλφόι και η Εύα έχουν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του να είσαι παιδί θανατοφάγου.

Μπορώ να πω ότι ενώ συνήθως δεν μου αρέσουν τα φανφίκτιον αυτή η ιστορία ήταν πολύ ωραία γραμμένη και με έκανε να την διαβάσω από την αρχή μέχρι το τέλος. Μου άρεσε που διάβαζα την ήδη γνωστή και αγαπημένη ιστορία του Χάρι Πόττερ από μία άλλη οπτική γωνία. Μέσα από αυτό το βιβλίο καταλαβαίνουν οι αναγνώστες ότι μπορεί ο Μαλφόι να έκανε κάποιες κακές πράξεις ή ακόμη και να παρουσιάζεται σαν κακός χαρακτήρας του βιβλίου, όμως ίσως πίσω από την απεχθή συμπεριφορά του να κρύβονται άλλοι παράγοντες.

Ίσως απλά να έφταιγαν οι συγκυρίες και να μην είχε άλλη επιλογή...
Όπως και να έχει, η ιστορία Little Bird Marissa-lynn μου άρεσε και σίγουρα θα αναζητήσω και την άλλη ιστορία της (Robbers) να διαβάσω που δεν είναι φανφίκτιον.

"Neither of us managed to fall asleep, but neither of us attempted to break the silence again. We had realized that nights like this - nights where we were together under the same roof were numbered."
                                                     -Drago Malfoy, Little Bird.

Αν κάποιος έχει διαβάσει κάποιο καλό φανφίκτιον σχετικό με τον Χάρι Πόττερ, μπορεί να μου αφήσει το λινκ στα σχόλια ή αν έχετε διαβάσει ή διαβάζετε το Little bird γράψτε μου την γνώμη σας...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου