Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Goodreads Re-Read


   Αν ανήκετε κι εσείς στην ομάδα των βιβλιοφάγων που αρέσκονται να διαβάζουν τα αγαπημένα τους βιβλία ξανά και ξανά αλλά λυπάστε λίγο που δεν μπορούν να πάρουν μέρος στα Reading Challenges που συμμετέχετε κατά καιρούς, το Goodreads έφερε την λύση!

   Πλέον όλοι οι χρήστες του Goodreads θα μπορούν να δηλώσουν και τα βιβλία που ξαναδιαβάζουν και μάλιστα θα μετράνε αυτόματα για το ετήσιο Challenge!


   Ο τρόπος είναι πολύ απλός! Όταν έχετε ήδη στα ράφια σας κάποιο βιβλίο ως "Read"  το μόνο που έχετε να κάνετε για να δηλώσετε ότι το ξαναδιαβάσατε είναι να το δηλώσετε ως "Currently Reading" και έπειτα ξανά ως "Read".

   Η διαδικασία θα είναι διαθέσιμη εκτός από το goodreads.com και από τις εφαρμογές της σελίδας σε Android και iOS καθώς και από την εφαρμογή "About the book" του Kindle. Όπως ανακοινώθηκε από τους υπευθύνους το "ξαναδιάβασμα" αποδείχτηκε μία αρκετά σύνθετη πρόκληση για τους μηχανικούς και γι'αυτό θα ξεδιπλωθεί σταδιακά στους χρήστες.

Πώς θα ελέγξετε αν έχει έρθει στο προφίλ σας ;

   Μπαίνοντας από υπολογιστή στο προφίλ σας και επιλέγοντας κάποιο βιβλίο που έχετε ήδη δηλώσει ως διαβασμένο, αν πατήσετε "Επεξεργασία" θα εμφανίζεται αυτό :


   Αν μέχρι στιγμής χρησιμοποιούσατε κάποιον άλλο τρόπο καταμέτρησης όπως δηλώνοντας διαφορετικές εκδόσεις ή την επιλογή "Number of times read" το Goodreads έχει φροντίσει να τα μετρήσει ήδη για εσάς!

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ : Ανακοίνωση

Κι αν αναρωτιέστε ποια είναι τα πιο πολυδιαβασμένα βιβλία σύμφωνα με
τους χρήστες του Goodreads, voila :









Εσείς ποιο βιβλίο έχετε διαβάσει τις περισσότερες φορές;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου