Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Greek Wattys



Από αυτή την στήλη θα μαθαίνετε όλα τα νέα για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός Greek Wattys είναι ο 1ος διαγωνισμός που γίνεται στο Wattpad για Ελληνικές ιστορίες.

Οι κανόνες, οι κατηγορίες και ο τρόπος διεξαγωγής ακολούθησε πιστά τα πρότυπα του κανονικού διαγωνισμού που διεξάγει το Wattpad κάθε χρόνο.

Οι συμμετοχές, από την αρχή του Ιουλίου μέχρι και τις 10 Αυγούστου που διήρκεσε η περίοδος δήλωσης συμμετοχών, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, αφού ήταν πάνω από 200!!!




 Οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να δηλώσουν όσες ιστορίες και από όποιο είδος ήθελαν. Η δήλωση συμμετοχής γινόταν απλά με ένα σχόλιο στο αντίστοιχο κεφάλαιο του διαγωνισμού αλλά και με την προσθήκη στον τίτλο τους και στα tags το χαρακτηριστικό αναγνώρισης #GW15 ή #GWattys15.

Επιπλέον, στον δικό μας διαγωνισμό δόθηκε η δυνατότητα να συμμετέχουν ιστορίες που είχαν δημοσιευθεί στο W ακόμη κ πριν το 2015. Αυτό ήταν μία καινοτομία του δικού μας διαγωνισμού σε σχέση με τον κανονικό, αφού σε εκείνον μπορούν να πάρουν μέρος μόνο ιστορίες της ίδιας χρονιάς.


Μία ομάδα εθελοντών χρηστών του Wattpad ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώσει αλλά και να διεξάγει τον διαγωνισμό!

Τώρα, που οι νικητές από όλες τις κατηγορίες (εκτός της ρομαντικής που πλησιάζει) έχουν δημοσιευθεί, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ περήφανη για την ομάδα μου!!!

Κορίτσια από διαφορετικές περιοχές, διαφορετικών ηλικιών και υποβάθρων με μία κοινή αγάπη, την ανάγνωση, κατάφεραν να συνεργαστούν αρμονικά και να δουλέψουν με ζήλο, παρά τις τεράστιες σχολικές ή εργασιακές τους υποχρεώσεις ώστε να καταφέρει να γίνει αυτός ο διαγωνισμός πραγματικότητα!


Η βασική ομάδα διοργάνωσης του διαγωνισμού Greek Wattys 2015 αποτελείται από 6 μέλη!
Σας αναφέρω τα ονόματα τους αλφαβητικά :

Αριάδνη
Ειρήνη
Ελένη
Ελίνα
Ρένια  
ε, και εγώ φυσικά
κατά κόσμον Αμαρυλλίς.


Κορίτσια μου, σας ευχαριστώ όλες μία μία ξεχωριστά για την δουλειά που κάνατε και ελπίζω να συνεργαστούμε και σε όλους τους επόμενους διαγωνισμούς που θα κάνουμε!


Άλλα άτομα που βοήθησαν είτε στην δημιουργία του διαγωνισμού είτε στην κριτική των ιστοριών είναι : η Αθηνά, η Βαλέρια,η Ελευθερία, η Ιοκάστη, η Μαρία, η Νάντια, η Νεκταρία, η Τζένη και η Σωτηρία.

Είτε λίγο είτε πολύ η βοήθεια όλων σας ήταν πολύτιμη! Ευχαριστούμε!!!!!


ΕΔΩ μπορείτε να βρείτε το προφίλ του διαγωνισμού και ακολουθεί νέα ανάρτηση με τους νικητές του διαγωνισμού ΕΔΩ....

Enjoy!

Mary Lou Soyer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου