Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Melia's Story




Η πρώτη μου συγγραφική απόπειρα που δημοσιεύεται στο Wattpad είναι η ιστορία της Μέλια!

Μία κοπέλα που καταφθάνει στο κέντρο του Λονδίνου με την μητέρα της και τον σκύλο της Καίσαρα. Ο λόγος που έκανε αυτή την μετακόμιση είναι προφανής από την αρχή της ιστορίας. Η Μέλια, λίγο μετά το τέλος του σχολείου και καθώς ετοιμάζεται να πάει διακοπές με τους φίλους της μαθαίνει ότι έχει καρκίνο.

Αυτό την αναγκάζει να σταματήσει όλα της τα σχέδια και να απευθυνθεί στο καλύτερο κέντρο θεραπείας για την κατάστασή της.





Στο Λονδίνο όμως γνωρίζει ένα αγόρι, τον Κίραν. Ο σκύλος της ο Καίσαρας, φαίνεται από την αρχή ότι συμπαθεί πολύ τον Κίραν και αυτό κάνει και την Μέλια να τον συμπαθήσει. Δεν έχει καμία σημασία το ότι είναι ένας μυστηριώδης κούκλος, ούτε ότι είναι γείτονας της, ούτε ότι "τυχαίνει" να τον συναντά συνέχεια μπροστά της....  Όχι! Για όλα φταίει ο Καίσαρας... Ναι, καλά!


Η Μέλια και η οικογένεια της μετακόμισαν στο Λονδίνο με ένα και μοναδικό σκοπό. Την θεραπεία της. Το γεγονός όμως ότι συναντά τον Κίραν και σιγά σιγά γίνονται φίλοι και έρχονται πιο κοντά, θα καταφέρει να βάλει τη Μέλια στη μέση υπερφυσικών μπελάδων!

Γιατί;

Μα επειδή ο Κίραν έχει ένα παρελθόν από το οποίο δεν μπορεί εύκολα να ξεφύγει!

Melia's Story by Mary Lou Soyer



Κατά καιρούς θα δημοσιεύω περισσότερα πράγματα για την ιστορία εδώ στο blog!

Φυσικά μπορείτε να διαβάσετε τα πρώτα κεφάλαια της ιστορία στο Wattpad!

Πατήστε ΕΔΩ για να μεταφερθείτε στην ιστορία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου