Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Οι 7 ζωές της Λέα - Netflix

Εφτά μέρες, εφτά ζωές για να μάθει την αλήθεια.

 Η Λέα είναι μία οργισμένη έφηβη που δεν ξέρει τι να κάνει με την ζωή της. Ενώ χορεύει με την κολλητή της σε ένα πάρτι στο ποτάμι, δεν αισθάνεται καλά και αποφασίζει να πάρει κι άλλα χάπια.... Δεν είναι ξεκάθαρο αν θέλει να αυτοκτονήσει ή να προσπαθήσει να νιώσει καλύτερα αλλά μέσα από τα λόγια της υπονοείται το πρώτο.

Απομακρύνεται από το πάρτι και παραπατάει σε κάτι βράχια. Εκεί συναντά το πτώμα του Ισμαήλ. Όπως αποκαλύπτεται αργότερα, πρόκειται για ένα αγόρι στην ηλικιά της που είχε εξαφανιστεί πριν 20 χρόνια. Το παράδοξο είναι ότι την επόμενη μέρα ξυπνά στο σώμα του, 7 ημέρες πριν την ημέρα του θανάτου του, το 1991.

Με μεγάλη της έκπληξη ανακαλύπτει ότι ο Ισμαήλ έχει μία μπάντα μαζί με τους νεαρούς γονείς της, που από τότε ήταν ζευγάρι. Κάθε πρωί επιστρέφει στο σώμα της και προσπαθεί να βγάλει άκρη με όλες τις πληροφορίες που μαθαίνει από το 1991 και κάθε βράδυ εξερευνά το παρελθόν μέσα από διαφορετικά σώματα ανθρώπων που περιτριγυρίζουν τον Ισμαήλ στις τελευταίες μέρες της ζωής του.

Αποκαλύψεις, μυστικά, πάθη και έρωτες συντροφεύουν τον Ισμαήλ και την Λέα στο τελευταίο τους ταξίδι.

Η ταινία είναι γαλλική, τα τοπία πανέμορφα, οι χαρακτήρες αξιαγάπητοι και η ιστορία μου άρεσε πολύ.

Θα ήθελα να έβλεπα λίγο ακόμη για να μάθαινα τι απέγιναν οι υπόλοιποι χαρακτήρες αλλά το γεγονός ότι είναι σειρά και όχι ταινία μου δίνει μία ελπίδα ότι ίσως υπάρξει και δεύτερη σεζόν.

Αν και το τέλος ήταν απολύτως ικανοποιητικό ως λήξη και δεν ξέρω που αλλού θα μπορούσαν να το πάνε για να συνεχίσει να έχει ενδιαφέρον.



Το τραγούδι : Our Secret από την σειρά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου