Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Νικητές Διαγωνισμού "Η τζαζ του δολοφόνου"


Ο πρώτος διαγωνισμός του Βιβλιοφάγου, έφτασε στο τέλος του και ήρθε η ώρα να αναδείξουμε τους δύο τυχερούς νικητές που θα απολαύσουν το βιβλίο "Η τζαζ του δολοφόνου" από τις εκδόσεις Διόπτρα.



Αλλά πρώτα να σας πω λίγα πράγματα για την διαδικασία της κλήρωσης γιατί το έχω τρομερό άγχος αν το έκανα σωστά και αν έχει κάποιος πρόταση για την επόμενη φορά, παρακαλώ να αφήσει ένα σχόλιο!!!

Λοιπόν, έγραψα όλα τα ονόματα από όλους εσάς, τους Βιβλιοφάγους που κοινοποιήσατε τον διαγωνισμό, σε ένα αρχείο Excel  και έπειτα έβαλα ένα Random Number Generator να επιλέξει τον νικητή.

Αντιμετώπισα ένα πρόβλημα όμως με τις κοινοποιήσεις σας... Κάποιοι από εσάς δεν είχατε κάνει Δημόσια κοινοποίηση και δεν μπορούσα να δω τα ονόματα σας οπότε δυστυχώς δεν μπορούσατε να μπείτε σε αυτή την κλήρωση, ελπίζω να τα καταφέρετε στις επόμενες!

Επίσης, όπως σας υποσχέθηκα όσοι από εσάς γίνατε φίλοι του Βιβλιοφάγου στο blog είχατε διπλή συμμετοχή στην κλήρωση! (αν κάποιος έχει διαφορετικό όνομα στο mail του παρακαλώ να με ειδοποιήσει για να τον βάζω διπλά στην κλήρωση).

Και τώρα.... χωρίς άλλη καθυστέρηση.. ήρθε η ώρα να ανακοινώσω τους δύο τυχερούς νικητές που θα απολαύσουν το βιβλίο που μας κάνουν δώρο οι εκδόσεις Διόπτρα "Η τζαζ του δολοφόνου"..


Νικητής Νο 1 : Σταυρούλα Κόντου. Συγχαρητήρια Σταυρούλα!!! Θα λάβεις σύντομα μήνυμα για τον τρόπο παραλαβής του δώρου σου!!!

Νικητής Νο 2 : Dimitra Mitsibona Συγχαρητήρια Δήμητρα!!! Θα λάβεις κι εσύ ένα μήνυμα με τον τρόπο παραλαβής του δώρου

Κορίτσια καλοδιάβαστο το καινούργιο βιβλιαράκι, εύχομαι πάντα τυχερές!
Και εσείς οι υπόλοιποι ετοιμαστείτε! Έρχεται κι άλλος διαγωνισμός βιβλίου!

1 σχόλιο:

  1. Αμαρυλλίς μου, οπως πάντα οργανωμένη! Μπορώ να σου προτείνω το δικό μας τρόπο στην ομάδα που κανουμε την κλήρωση μαζι με τα μέλη, τα οποια επιλεγουν δυο αριθμούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή