Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Twilight Saga Mini Movies


   Μία από τις αγαπημένες μου ιστορίες είναι εκείνη της Μπέλα και του Έντουαρντ. Αν και είμαι από εκείνους που συμπαθούσαν τον Τζέικομπ περισσότερο από ότι τον Έντουαρντ, δεν μπορώ να αρνηθώ ότι η ιστορία είχε πολύ ικανοποιητικό τέλος.

   Με τόσους πολλούς όμως ενδιαφέροντες χαρακτήρες γύρω από τους πρωταγωνιστές δεν γίνεται να μην αναρωτηθούμε και για τις δικές τους ιστορίες στον κόσμο του Twilight Saga...

   Πολλές ιστορίες φανφικτιον έχουν φτιαχτεί και μάλιστα μία από αυτές το "First Light" (an unofficial sequel to the twilight saga) της Jean Ruch έχει εκδοθεί.

   Τι γίνεται όμως με τις ταινίες;  Το ξέρατε ότι πριν δύο χρόνια είχε διεξαχθεί ένας διαγωνισμός για ταινίες μικρού μήκους με θέμα "Ιστορίες γύρω από το Twilight";;;

   Λόγω αυτού του διαγωνισμού δημιουργήθηκαν 7 ταινίες μικρού μήκους που μας δείχνουν πτυχές άλλων χαρακτήρων όπως της Άλις, η οποία είναι τόσο αγαπητή που 3 από τις 7 ταινίες είναι για εκείνη πριν γίνει μία Κάλεν. Άλλοι χαρακτήρες που απέκτησαν δικές τους ταινίες είναι η Έσμι, ο Κάρλαιλ, τα δίδυμα Τζέιν και Αλεκ ακόμη και ο Μπέντζαμιν που γνωρίσαμε στο τελευταίο βιβλίο...

   Ας δούμε τις ταινίες! Απολαύστε τις εδώ στο blog μου και αφήστε μου ένα σχόλιο για το ποια σας άρεσε περισσότερο...

The Groundskeeper
Οι ανθρώπινες μέρες της Άλις στο Ψυχιατρικό Άσυλο του Περλ Ριβερ, όπου εκείνη βασανίζεται από παράξενα όνειρα.  Διάρκεια : 11:20'
Σεναριογράφος : Sarah Turi Boshear
Σκηνοθεσία : Nicole Eckenroad



The Mary Alice Brandon File
Άλλη μία ταινία για την ζωή της Άλις πριν γίνει βρικόλακας. Αυτή τη φορά όμως η ταινία εστιάζει στην οικογένεια της μέσα από αναμνήσεις που έχει, καθώς "θεραπεύεται" από τις παραισθήσεις της μέσα σε μία ψυχιατρική κλινική. 
Διάρκεια ; 12:06' 
Σενάριο-σκηνοθεσία ; Kailey & Sam Spear



We've met before
Η τρίτη και τελευταία ταινία με κεντρικό θέμα τη ζωή της Άλις διαδραματίζεται αφού έχει γίνει βρικόλακας και συγκεκριμένα όταν συναντά τον Τζάσπερ...
Διάρκεια : 8:50'
Σενάριο : Thea Green
Σκηνοθεσία : Yulin Kuang

Turncoats
Αυτή η ταινία επικεντρώνεται γύρω από την φιλία του Κάρλαιλ και του Γκάρετ(που γνωρίσαμε στο τελευταίο βιβλίο) εν καιρώ πολέμου στο Yorktown,Virginia το 1781.
Διάρκεια : 8:54'
Σενάριο-Σκηνοθεσία : Lindsey Hancock Williamson


Masque
Μετά την αλλαγή της σε βρικόλακα η Έσμι Κάλεν βασανίζεται από τις ακόμη πιο έντονες μνήμες του παρελθόντος της. Όμως ο Κάρλαιλ είναι συνεχώς δίπλα της και δεν την αφήνει να αισθάνεται μόνη. 
Διάρκεια : 11:56'
Σενάριο-Σκηνοθεσία ; Cate Carson


Sunrise
Η ιστορία μας μεταφέρει στην Αίγυπτο και στην ανθρώπινη ζωή του Μπέντζαμιν όταν γνώρισε και ερωτεύτηκε την Τία. Πολύ διαφορετική ταινία από τις άλλες καθώς ο Μπέντζαμιν δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τους γνωστούς μας χαρακτήρες.
Διάρκεια : 10:42'
Σενάριο : Alanna Smith
Σκηνοθεσία : Amanda Tasse

Consumed
Τα διαβολικά δίδυμα Τζέιν και Άλεκ δεν ήταν πάντοτε τόσο διαβολικά. Κάποτε ήταν δύο αγαπημένα αδέρφια που όμως οι συγχωριανοί τους απέφευγαν γιατί φοβόντουσαν τις αλλόκοτες ικανότητες τους. Δεν με πιστεύετε; Δείτε και μόνοι σας!
Διάρκεια : 12:43'
Σενάριο: Cullyn Doefner
Σκηνοθεσία: Megan L. Reese






   Εμένα μου άρεσαν όλα!!! Αλλά λίγο περισσότερο το Consumed, γιατί βλέπουμε μία άλλη πλευρά των κακών και το Sunrise, γιατί είναι τελείως διαφορετικό σκηνικό από τα άλλα και ωραία γυρισμένο!

Εσάς πιο σας άρεσε;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου