Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Κερδίστε το βιβλίο "Χάραξε το σημάδι" της Βερόνικα Ροθ, συγγραφέα της Απόκλισης


Λίγα λόγια για το βιβλίο,
Σ’ έναν πλανήτη όπου δεσπόζουν η βία και η εκδίκηση, σ’ έναν γαλαξία όπου κάποιοι ευνοούνται από τη μοίρα, όλοι αναπτύσσουν ένα χάρισμα ρεύματος, μια μοναδική δύναμη που μπορεί να διαμορφώσει το μέλλον. Ενώ οι περισσότεροι επωφελούνται από αυτό το χάρισμα, o Άκος και η Σάιρα παραμένουν ευάλωτοι στον έλεγχο των άλλων. Μπορούν, άραγε, να απαιτήσουν πίσω τη μοίρα και τη ζωή τους και να αποκαταστήσουν την ισορροπία των δυνάμεων σ’ αυτόν τον κόσμο;



Η Σάιρα είναι αδερφή ενός βίαιου τυράννου που κυβερνάει τον λαό των Σοτέτ. Το χάρισμα ρεύματος της Σάιρα της δίνει πόνο και δύναμη – κάτι που εκμεταλλεύεται ο αδερφός της χρησιμοποιώντας τη για να βασανίζει τους εχθρούς του. Αλλά η Σάιρα είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια λεπίδα στο χέρι του αδερφού της: είναι αποφασιστική, γρήγορη και πολύ πιο έξυπνη απ’ όσο νομίζει εκείνος.

Ο Άκος προέρχεται από το ειρηνικό έθνος των Θούβε και η πίστη του στην οικογένειά του είναι απεριόριστη. Παρόλο που προστατεύεται από το ασυνήθιστο χάρισμά του, όταν συλλαμβάνεται μαζί με τον αδερφό του από τον εχθρικό στρατό των Σοτέτ, είναι αποφασισμένος να τον σώσει με κάθε τίμημα. Όταν ο Άκος εισβάλλει στον κόσμο της Σάιρα, η εχθρότητα ανάμεσα στους δύο λαούς και στις οικογένειες φαίνεται απροσπέλαστη. Πρέπει να αποφασίσουν αν θα βοηθήσουν ο ένας τον άλλο για να επιβιώσουν ή θα καταστραφούν.

Βερόνικα Ροθ

Γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1988, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Northwestern και έγραψε το πρώτο της βιβλίο πριν τελειώσει το πρώτο έτος.
Κέρδισε τα βραβεία Goodreads 2011 Choice Award, Best of 2012 στην κατηγορία Young Adult Fantasy & Science Fiction και το βραβείο Best Goodreads Author in 2012.
Τα βιβλία της Απόκλιση, Αφοσίωση και Ανταρσία έχουν πάνω από 5 εκ. πωλήσεις παγκοσμίως και έχουν μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη από την εταιρία Summit Entertainment.
Η τελευταία ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάρτιο του 2017 με τίτλο The Divergent Series: Ascendant.





Πώς μπορείτε να συμμετέχετε στην κλήρωση

-Κάντε Like σελίδα μας στο Facebook
https://www.facebook.com/groups/1225306674165168/

-Προσκαλέστε τους φίλους σας

-Κάντε Like στη σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός
https://www.facebook.com/psichogios


-Αφήστε σχόλιο στην σχετική ανάρτηση της σελίδας μας, απαντώντας στην ερώτηση, Ποιο είναι το αγαπημένο σας βιβλίο;

-Κάντε Δημόσια κοινοποίηση της ανάρτησης:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1743663005647710&set=oa.1430616033634230&type=3&theater



Κερδίστε επιπλέον συμμετοχές 

Γίνετε μέλη στο blog μας, πατώντας παρακολούθηση στο δεξί μέρος του blog (κάτω από το tranlate).


Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα 27/02/2017 και λήγει στις 06/03/2017. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στο blog του βιβλιοφάγου...

Καλή επιτυχία σε όλους!!!!

(Σύντομα θα ανέβει κριτική του βιβλίου)

NΙΚΗΤΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ : Niki Papagianni

Συγχαρητήρια!!!!

3 σχόλια: